Dzień Dziecka u Promyków- Chodzież
dzie_dziecka_16.jpg
W miniony piątek świętowaliśmy już z wyprzedzeniem Dzień Dziecka, korzystając z  zaproszenia, które otrzymaliśmy z chodzieskiej Centrali Młodych.

Przegląd w Seminarium - WTZ Kłecko
02.jpg
Dnia 20.04.2016 r. 12 osobowa grupa uczestników i trzech opiekunów udała się do Prymasowskiego Wyższego Seminarium w Gnieźnie na VIII Archidiecezjalny Festiwal Twórczości Religijnej Osób Niepełnosprawnych.

XII Rajd Integracyjno-Sportowy- WTZ Kłecko
rajd_klecko_lid.jpg
W sobotę 21 maja br. do Grodu Kłeckiego na spotkanie z Mieszkiem I i Dobrawą zaprosił wszystkich Warsztat Terapii Zajęciowej Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej w Kłecku. Czynnie włączono się w obchody 1050-tej rocznicy Chrztu Polski organizując XII Rajd Integracyjno-Sportowy pod patronatem Burmistrza Gminy Kłecko pana Adama Serwatki o tematyce nawiązującej do Chrztu Polski i powstania Państwa Polskiego.

Wesoła zabawa mieszkańców Domu Matki i Dziecka w Europarku Krasnal
  europarkl.jpg     W sobotnie popołudnie najmłodszych mieszkańców Domu Matki i Dziecka CAG spotkała wyjątkowa niespodzianka.  Dzieci pod opieką swoich mam skorzystały z wyjścia do Europarku Krasnal.

Czytaj całość…

Rozstrzygnięcie II edycji konkursu plastycznego "Jaki znak Twój? - Orzeł Biały"
dscn5244.jpg      Z ogromną przyjemnością ogłaszamy rozstrzygnięcie II edycji konkursu plastycznego „Jaki znak Twój? – Orzeł Biały” organizowanego przez Przedszkole „Orzełki” Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej.
Czytaj całość…

«« start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast. » koniec »»

plakat-okno.jpg

to_miejsce.png