:: Subkonta

Odwołując się do solidarności społecznej i wielkiego serca ludzi niosących pomoc, kierując się dobrem osób chorych i niepełnosprawnych oraz rozumiejąc sytuację ich rodzin, Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej od lat udostępnia konto organizacji w celu tworzenia imiennych subkont dla potrzebujących wsparcia finansowego.

Pomoc dla Macieja Gąsiorowskiego Drukuj
maciej_gasiorowski2.jpg  Prosimy o pomoc finansową na leczenie i rehabilitację Macieja Gąsiorowskiego, który w 2015 r. uległ poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu.

Pomoc dla Sławomira Leszczyńskiego Drukuj
bez_tytuu.jpg
Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z apelem do wszystkich ludzi o wrażliwych sercach o pomoc dla Pana Sławomira Leszczyńskiego.

Pomoc dla Anny Chmiel Drukuj
anna_chmiel.jpg

Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie finansowe, które zostanie przeznaczone na leczenie Anny Chmiel (ur.1978r.)

Pomoc dla Moniki Mądrej Drukuj
mdra_monika0003.jpg     Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z apelem do wszystkich ludzi dobrego serca o udzielenie pomocy finansowej na leczenie Pani Moniki Mądrej.

Pomoc dla Pawła Sporakowskiego Drukuj
16832966_1403569709667688_1244590945_o.jpg    Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie finansowe w leczeniu i rehabilitacji Pawła Sporakowskiego.
Czytaj całość…

«« start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 nast. » koniec »»

Pozycje :: 1 - 9 z 76