:: Subkonta

Odwołując się do solidarności społecznej i wielkiego serca ludzi niosących pomoc, kierując się dobrem osób chorych i niepełnosprawnych oraz rozumiejąc sytuację ich rodzin, Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej od lat udostępnia konto organizacji w celu tworzenia imiennych subkont dla potrzebujących wsparcia finansowego.

Pomoc dla Moniki Mądrej Drukuj
mdra_monika0003.jpg     Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z apelem do wszystkich ludzi dobrego serca o udzielenie pomocy finansowej na leczenie Pani Moniki Mądrej.

Pomoc dla Pawła Sporakowskiego Drukuj
16832966_1403569709667688_1244590945_o.jpg    Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie finansowe w leczeniu i rehabilitacji Pawła Sporakowskiego.

Pomoc dla Piotra Grzesiaka Drukuj
piotr grzesiak.jpg     Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zwraca się z apelem do wszystkich życzliwych ludzi o pomoc finansową w  leczeniu i rehabilitacji Pana Piotra Grzesiaka.

Pomoc dla Artura Michalaka Drukuj
img.jpg
Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zawraca się z apelem do wszystkich ludzi dobrego serca o wsparcie finansowe na leczenie i rehabilitację dla Pana Artura Michalaka.

Pomoc dla Aleksandry Gereluk Drukuj
img.jpg
Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej zawraca się z apelem do wszystkich ludzi dobrego serca o wsparcie finansowe na leczenie dla Pani Aleksandry Gereluk.
Czytaj całość…

«« start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 nast. » koniec »»

Pozycje :: 1 - 9 z 73

plakat-okno.jpg