Uczestnicy półkolonii z wizytą w WTZ w Kłecku Drukuj
pkolonie.jpg     Po czerwcowym spotkaniu z kłeckimi gimnazjalistami i ich opiekunami w ramach Gry miejskiej, przyszedł czas na wizytę uczestników półkolonii organizowanych przez Miejsko-Gminny Ośrodek Kultury w Kłecku. Podobnie jak w roku ubiegłym, tak i w tym przygotowaliśmy dla nich kilka stanowisk, przy których mogli zapoznawać się ze specyfiką naszej codziennej pracy.
    Zaangażowanie i uśmiech na twarzach najmłodszych, tych trochę starszych, a nawet opiekunów i dyrektora MGOK Roberta Zgoły mogą świadczyć o tym, że sprostaliśmy oczekiwaniom. Niech słowa zamieszczone na facebooku MGOK będą najlepszym podsumowaniem tego dnia. Publikujemy oczywiście za zgodą autora.
  "Dziś był wspaniały dzień. A to wszystko dzięki kadrze oraz uczestnikom WTZ w Kłecku. Przygotowali dla nas wiele atrakcji. Lepiliśmy z gliny, robiliśmy ozdoby z papieru, malowaliśmy i wyklejaliśmy na drewnie, robiliśmy własne desery owocowe oraz mieliśmy wspaniałe animacje z chustą klanza, tańce z wielkimi wachlarzami... Mieliśmy również bitwę na kulki papierowe. W konfrontacji dzieci - opiekunowie oraz dzieci - uczestnicy WTZ wygrały dzieci. Dodatkowo uczestnicy WTZ zrobili dla nas koncert "orkiestry papierowej".
Dziękujemy serdecznie uczestnikom WTZ za ciepłe przyjęcie, za pomoc naszym uczestnikom półkolonii, a kadrze za cudowne przygotowanie atrakcji i otwartość. Brakuje nam słów, by wyrazić, jak dobrze czuliśmy się dziś u Was i bardzo chcemy Wam jeszcze raz PODZIĘKOWAĆ. To już drugi rok z rzędu. Za rok również bardzo chętnie Was odwiedzimy.
Wspaniały dzień ...."

plakat-okno.jpg