WTZ na biwaku w Wiktorowie 19 - 21 czerwca 2018 Drukuj
dsc04027_1280x768.jpg
   Trzydniowy biwak w Wiktorowie już za nami. Piękne miejsce, niesamowity czas.
   Byliśmy tam my i to już gwarantowało dobrą zabawę. Dopełnili jej cudowni, młodzi, kreatywni, z poczuciem humoru i niesamowitą energią animatorzy z firmy Pomysłowy Dobromir . Proponując bogaty pakiet atrakcji. Pierwszy dzień to Strefa kibica i wspieranie naszej biało-czerwonej drużyny. Niedowierzanie, rozpacz, a nawet łzy towarzyszyły naszemu kibicowaniu, ale też nadzieja na lepszy ciąg dalszy mundialu. Wieczorem spotkaliśmy się przy ognisku. W nocy, przy rozgwieżdżonym niebie, dla odważnych, których nie brakowało, odbyły się podchody. Wzbudziły więcej pozytywnych emocji niż mecz. Byli nawet chętni na kolejne, ale doba niestety za krótka.
   Drugiego dnia pływanie kajakami oraz łódką po jeziorze. Piękne słońce i delikatny wiatr dodatkowo dodawało uroku tej chwili. Jeszcze przed obiadem mierzyliśmy się ze ściankom wspinaczkową, na której Łukasz i pan Paweł zdobyli szczyt oraz nasz podziw. Po poobiedniej kawie wyruszyliśmy na tor survivalowy oraz braliśmy udział w zajęciach sprawnościowych. Czołganie, skoki, strzelanie. I znów emocje, i dużo śmiechu, i doping dla uczestników. Takie chwile pokazują jak potrafimy nawzajem się wspierać. A wieczorem na podsumowanie taneczne szaleństwo na parkiecie.
    Dzień trzeci to warsztaty świecowe, rozgrywki w piłce nożnej, spacer na molo. A po obiedzie pakowanie i powrót do Kłecka.
   W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się jeszcze w Janowcu Wielkopolskim na pysznych deserach lodowych i kawie, dzieląc się wspomnieniami biwakowymi.

Informacja i zdjęcia
Terapeuta zajęciowy pracowni komputerowej