Nowa strona www dla wolontariuszy Drukuj

strona_www.jpg Ruszyła strona Centrum Wolontariatu „Podaj mi swoją dłoń”. W ramach projektu „Wolontariat – to mi się opłaca” została stworzony portal internetowy dla wolontariuszy z Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej. Na stronie internetowej www.wolontariatcag.pl można znaleźć wszystkie potrzebne informacje m.in. o Centrum Wolontariatu, o projekcie „Wolontariat – to mi się opłaca”, a także o wszystkich zadaniach które są zawarte w projekcie. Istnieje możliwość zapisania się jako wolontariusz oraz zgłoszenia potrzeby wolontariusza. Nie zabrakło również miejsca dla Szkolnych Kół Caritas i Parafialnych Zespołów Caritas, które mogą ze strony pobrać wszelkie potrzebne dokumenty, oraz znaleźć informacje o prowadzonych akcjach.

logo_fio1d.jpgZadanie współfinansowane ze środków otrzymanych od Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej w ramach Programu Operacyjnego Fundusz Inicjatyw Obywatelskich.